Sociedad – Villarreal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Vi tar oss till San Sebastian dit även Villarreal tagit sig för ett returmöte mot Real Sociedad i den spanska cupen. Efter 1-0 till Villarreal i första mötet så lär hemmalaget släppa på handbromsen här om man vill vidare i cupen. Det borde öppna upp matchen och gynna gästerna.

Real Sociedad hade en mindre bra inledning på säsongen och det innebar vid ett senare tillfälle att man gjorde förändringar på tränarposten. In kom David Moyes och efter detta så har poängen trillat in i ligaspelet. Efter storförlusten, mot just Villarreal (0-4), i ligaspelet så har nu Sociedad plockat poäng i fyra raka ligamatcher. Det har varit ett mer defensivt inriktat Sociedad sedan Moyes tog över och det är nog en av anledningarna till att poängen inkasserats. Men idag får vi nog inte se ett defensivt Sociedad, det har man helt enkelt inte råd med. Ett 0-1 underläge ska vändas och det tycker jag öppnar upp för ett kontringsskickligt bortalag. Moyes pratar om att chansa lite framåt och det kan vara självmord mot Villarreal. Moyes fortsätter på den inslagna vägen och mörkar sin matchtrupp, precis som inför förra veckans möte på El Madrigal. Han öppnar dock för spel för Carlos Vela och det är en spelare som han behöver för att lyckas vända på steken här. Sedan tidigare har även Sociedad en del skadebekymmer i de bakre leden som förmodligen inte kommer till start idag.

Villarreal fortsätter imponera stort och är nu obesegrade i totalt 13 raka tävlingsmatcher. Det jag gillar mest med laget är det offensiva spelet och man har nu gjort mål i 20 raka matcher. Vi får gå tillbaka så långt som till 27/9 – 2014 för att hitta senaste gången Villarreal gick mållösa av planen, då på hemmaplan mot Real Madrid (0-2). Det har inte direkt spelat någon roll att man roterat en hel del när det kommit till Europa League eller Copa del Rey, för laget fortsätter ösa in mål. Bredden är riktigt fin i det offensiva och anfallare Gerard Moreno är ett bra bevis på detta. 22-åringen har en mördande konkurrens i laget där både Gio dos Santos, Uche samt Vietto gått före i de flesta ligamatcher. Så det har inte direkt spelat någon roll att Moreno presterat riktigt bra när det vankats cupmatcher av olika slag. 11 matcher så här långt med åtta mål och två assist säger en del om kapaciteten. Tränare Marcelino ser dock ut att ge Moreno chansen från start idag, troligtvis tillsammans med Gio dos Santos som måste spelas igång efter lite skadebekymmer. I övrigt kommer nog startelvan spetsas till lite då vi kommit långt in i turneringen och det inte längre handlar om att ge samtliga i truppen speltid. Vi stryker skadade trion Jokic, Pérez samt Marin idag.

Villarreal skapade både flest och bäst chanser när lagen drabbade samman förra veckan och Sociedad ska vara glada över att man fortfarande har en vettig chans att avancera. Men hemmalaget måste kliva på framåt och det tror jag passar den gula ubåten utmärkt. Villarreal är ett kontringsskickligt lag och det lär ges chanser att ställa om idag. Vi testar en mindre insats på Villarreal över 1,5 mål och fyller på om elvorna är till belåtenhet.

  • Match: Sociedad – Villarreal
  • Spel: Villarreal över 1,5 mål
  • Odds: 2,50 @ bet365
  • Insats: 2,5/10 units
  • Spelstopp: 20:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar