Malaga – Villarreal

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Malaga har haft en väldigt tung inledningen på säsongen med två inspelade poäng på fyra omgångar. Det som är mest anmärkningsvärt är att ”Los Boquerones” inte lyckats göra ett endaste mål framåt. Nu är det kanske ingen större överraskning då laget tappade många offensiva spelare från förra säsongen, men det är fortfarande för dåligt. Dessutom är det bekymmer framåt då Amrabat klev av med en stukad fotled mot Getafe och även försvarsgeneralenWeligton är på skadelistan.

Villarreal har övertygat inledningsvis på säsongen med ett kryss och två raka vinster. Precis som hos Malaga så har den gula ubåten bytt ut många spelare i det offensiva, men laget har fått det att stämma direkt. Faktum är att Villarreal plockat in offensiv kraft från just Malaga, detta i Castillejo och Samuel, som var riktigt bra förra säsongen. Nu har inte Villarreal visat upp något större försvarsspel till sin glada offensiv, och det slår hårt med långtidsskadorna på Musacchio och målvakt Asenjo. Men mot ett offensivt svagt Malaga så tror jag att Villarreal kan hålla tätt.

  • Match: Malaga – Villarreal
  • Spel: Villarreal 0.0
  • Odds: 2,10 @ bet365
  • Insats: 6,5/10 units
  • Spelstopp: 21:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!