Villarreal – Barcelona

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Villarreal hittas bakom den dominanta topptrion bestående av Barcelona, Atlético Madrid och Real Madrid, och att plocka fjärdeplatsen vore en succé värd namnet. Detta beror mycket på det fenomenala hemmaspelet. På Estadio El Madrigal är man oerhört slagkraftiga. Under den senaste tiden har Villarreal tappat en del fart och under mars månad har endast en av fem matcher vunnits; bland annat har det blivit förluster med 0-1 hemma mot Las Palmas och 2-4 borta mot Sevilla.

Barcelona, som växer och växer, kommer stå på toppen av kullen när Primera División ska summeras. De har hela åtta pinnar ner till tvåan Atlético och det skulle faktiskt förvåna om de själva ens skulle tappa så pass poäng under de återstående nio matcherna. Barcelona tågar mot den mest åtråvärda titeln av alla, den i CL. Arsenal krossades med 5-1 i åttondelsfinalen. Topptrion bestående av Neymar, Suarez och Messi har lekstuga med alla försvaren de ställs mot.

Jag tro Barcelona vinner med minst två strutar spelar på dem med -1,5 mål till 2,05 @ bet365.

  • Match: Villarreal – Barcelona
  • Spel: Barcelona -1,5 
  • Odds: 2,05 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 20/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar