Villarreal – Barcelona

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Villarreal imponerande förra säsongen och vann Europa League. Klubben har dock inte presterat, med samma framgångar under hösten. Efter tretton matcher ligger Villarreal på tolfteplatsen, och jakten på avancemang i Champions League blir tuff. Hemma i Spanien är resultatraden på 3-7-3, vilket såklart inte blir godkänt. De har dragits med skador, men tre vinster på tretton matcher är oaccetabelt.

Barcelona har ny tränare, Xavi. Koemans sista tid i klubben var en period av ruskigt svag fotboll med ett lag som inte verkade särskilt intresserade. Att döma av de två matcher man hunnit spela under Xavi vid rodret, verkar det dock som att man fått nytt liv i laget, även om man inte lyckades få med sig tre poäng mot Benfica senast. Det hade inte förvånat om man gör det riktigt bra under klubblegenden.

Jag spelar på Barcelona Draw No Bet till 1,92 @ Unibet.

  • Match: Villarreal – Barcelona
  • Speltips: Barcelona DnB
  • Odds: 1,92 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 27/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar