Villarreal – Barcelona

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Viktiga poäng på spel när Barcelona gästar Villarreal på El Madrigal. Den gula ubåten placerar sig på sista europaplats just nu och måste hålla Valencia bakom sig. För Barcelonas del så är det endast en seger som räknas i kampen om ligaguldet. Med tanke på hur Barcelona såg ut mot Athletic senast så tror jag på många mål här.

Villarreal hade en strålande start på säsongen där man endast hade tre förluster på sina 15 inledande matcher. Men ju längre in på säsongen vi kommit desto mer tröttkört tycker jag att laget sett ut. Man är väldigt beroende av sina stjärnor i laget och med hårt matchande plus en del skador så har man tappat mot slutet. Nu har man den sista europaplatsen i sin ägo just nu, men man har Valencia som jagar sju poäng bakom. Så det gäller att man tar sig i kragen nu mot slutet, och det brukar vara så att man höjer sig lite när storlagen kommer på besök. Viktigt för den gula ubåten att både Gio dos Santos samt Uche är friska och hela till dagens match, det är ändå lagets två bästa målskyttar. Har man sett Barcelona på slutet vet man vilken hönsgård det varit i försvarsspelet, det är något som Villarreal verkligen kan utnyttja. Gio har otroligt fina fötter och den speed som Uche erbjuder kan katalanerna få ordentliga bekymmer med. Tveksam form på hemmalaget, men man har fyra raka hemmamatcher utan förlust, dock inte mot lag av dagens kaliber. Dorado samt Iñiguez går fortfarande skadade.

Barcelona hakar på i kampen om ligatiteln efter förra omgångens vinst på hemmagräs mot Athletic Bilbao. Nu stannade siffrorna på 2-1 till Barcelonas favör, men det borde verkligen blivit fler mål i matchen. Barcelona och framförallt Messi blåste chanser på löpande band, men även Athletic hade ett par riktigt giftiga chanser. Bland annat så klev Aduriz upp i luften och cyklade en boll som satt klockrent i stolpen. Messi såg mer intresserad ut än vanligt och även fast han ”bara” gjorde ett frisparksmål så tog han sig till en mängd lägen. Jag tycker även att det ser bättre ut när inte Neymar är involverad i anfallsspelet, han förstör oftast rytmen enligt mig. Pedro samt Alexis erbjuder lite bättre fart och rakare puckar, något som kan bli vägvinnande idag. Villarreal kommer knappast krypa ihop i något handbollsförsvar hemma på El Madrigal, utan jag förväntar mig ganska stora ytor åt båda håll. Fortsatta skadebekymmer hos gästerna som saknar Alba, Pique, Puyol, Valdes och Neymar till dagens match.

Barcelona måste kliva på framåt och vinna den här matchen för att fortfarande ha chans på ligaguldet, det tror jag kommer öppna upp för hemmalaget i kontringsspelet. Vi såg senast mot Athletic hur sårbara Barcelona är i de bakre leden och får vi se en liknande matchbild idag så kommer det bli många mål. Bet365 erbjuder 1,825 för över 3 mål (goal line) där det är insatsen tillbaka vid exakt tre mål. Insats blir strax över medel!

  • Match: Villarreal – Barcelona
  • Spel: Över 3 mål (goal line)
  • Odds: 1,825 @ bet365
  • Insats: 6,5/10 units
  • Spelstopp: 21:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar