Villarreal – Valencia

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Villarreal brukar kallas för Valencias lillebror, åtminstone av supportrar till de sistnämnda, för tillfället är det ombytta roller. Villarreal är hela åtta pinnar och från sin femteplats, fem platser ovanför sina ärkerivaler. Villarreal har hållit bra nivå under hela spelårer. Man är dessutom vidare till åttondelsfinalen i Copa del Rey och klara för slutspelet i Europa League. Fyra vinster och en oavgjord är facit på de senaste matcherna och under den förra veckan plockades en 2-0-vinst borta mot Real Sociedad

Valencia är förstås är besvikna med vad som presterats. Sedan Gary Neville tillträdde som tränare för Valencia har man en vinst, två kryss och en förlust. Ska dock nämnas att fullpottaren kom mot en motståndare från tredjedivisionen och att schemat över det hela varit relativt enkelt. Engelsmannen har inte lyckats få önskvärda resultat ännu. Finns med andra ord stora delar i spelet att jobba med; främst defensiven, vilket den forne backklippan Neville också betonat. Lättare blir det dock inte när försvarsspelarna Shkodran Mustafi, Jose Gaya och eventuellt Aymen Abdennour är borta från spel.

Ettan spelas alltså till 1,90 @ Unibet.

  • Match: Villarreal – Valencia
  • Speltips: Villarreal (1)
  • Odds: 1,90 @ Unibet
  • Insats: 1/10 units
  • Spelstopp: 31/12, 16.00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar