Villarreal – Bilbao

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Måndagsmatch i la liga och ikväll har vi en riktig godbit framför oss när Villarreal och Athletic Bilbao drabbar samman på El Madrigal. Två lag som slåss om europaplatserna och hemmalaget lär vinna här om man ska kunna utmana Athletic om den åtråvärda fjärdeplatsen.

Villarreal ligger på en sjätteplats för tillfället och med åtta poäng ner till Valencia så har man ett fint utgångsläge till att spela ute i europa nästa säsong. Man har faktiskt fortfarande chans på fjärdeplatsen, där kvällens motståndare parkerar sig, vilket innebär att man i sådana fall får kvala till Champions League. Men ska man ha fortsatt chans på denna placering så gäller det att man vinner den här matchen, vid förlust är nämligen Athletic hela 10 poäng framför och det kommer man absolut inte släppa. Formen är tveksam hos den gula ubåten som senast blev totalt utspelade avGranada (2-0) på bortagräs, och innan det fick man bara en pinne på hemmagräs mot jumbon Betis(1-1). Man måste upp ett par snäpp här om man ska knipa några poäng!

Tre senaste:
Granada 2-0 Villarreal
Villarreal 1-1 Real Betis
Espanyol 1-2 Villarreal

Gula kort: 54 (2 per match)
Röda kort: 3

Domare Jose Luis González är ingen personlig favorit då han brukar kunna förstöra en hel del av de matcher som han dömer. Kikar vi på de fyra senaste matcherna han dömt så ligger han på ett snitt på sju gula kort per match, och då kastade han bara ut två gula i Real Madrid – Villarreal. Många fartfyllda och tekniska spelare på planen idag, vilket gör att jag tror på en del ostskivor. Betsson har sin lina på 5,5 gula kort och den tror jag vi kliver över till oddset 1,82.

Athletic Bilbao fortsätter imponera och ligger alltså på en mycket fin fjärdeplats i tabellen. Med för stora avstånd upp till de tre topplagen så är det också fjärdeplatsen som man får inrikta sig på att behålla säsongen ut. Senaste omgången fick man 1-1 på Mestalla och innan detta så tog man två riktigt stabila segrar mot Granada (4-0) och Betis (2-0), så formen är riktigt bra hos baskerna. Man har en otroligt tydlig spelidé och det syns verkligen ute på planen att man vet var man har varandra. Nu har dessutom Aduriz börjat sätta sina chanser och han är stekhet för dagen med fyra mål på de två senaste matcherna. Inga tunga avbräck inför kvällens match och man kommer nog ställa upp med precis samma elva som senast mot Valencia.

Tre senaste:
Valencia 1-1 Athletic
Athletic 4-0 Granada
Betis 0-2 Athletic

Gula kort: 79 (5,3 per match)
Röda kort: 4

Detta är två lag som verkligen spelar fotboll och jag skulle bli väldigt förvånad om vi får se massa långbollar i kvällens match. Athletic spelade faktiskt ut Villarreal senast lagen möttes och vann med 2-0, men då ska det även sägas att Villarreal spelade man en man mindre i 45 min. Athletic känns som det bättre laget och även fast jag förväntar mig en tajt match så tror jag att tre poäng reser med hem till Baskien efter 90 spelade minuter.

  • Match: Villarreal – Athletic Bilbao
  • Spel: Över 5,5 gula kort
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Insats: låg
  • Spelstopp: 22:00, 17/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar