Villarreal – Atletico

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Villarreal har varit en av klubbar som hittats i skiktet bakom den absoluta toppen, för att slåss om Europabiljetterna. Under fjolåret slutade laget på fjärdeplatsen och med den i bagaget hoppades ”ubåtarna” på allvar kunna utmana uppåt. Tittar vi till Villarreal är de rätt balanserade, kommer vilja föra matchen här, men med stor respekt för Atléticos sylvassa omställningsspel.

Atlético är femteplacerade och kan räknas bort från titelstriden när avståndet upp till Real Madrid är på så mycket som 12 pinnar, dock med en match mindre spelad. Ett av årets tuffaste bortamöten här också. Atlético Madrid är världskända för deras defensiva kvalitéer, för en stabilitet som utmärkt dem från andra toppklubbar runtom i Europa de senaste åren.

Jag spelar på under 2,25 mål (Asian Handicap) till 1,74 @ Unibet.

  • Match: Villarreal – Atletico
  • Speltips: Under 2,25 mål (AH) 
  • Odds: 1,74 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 12/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar