Atlético – Villarreal

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Tabelltrean Atlético Madrid och sexan Villarreal ryker ihop på Estadio Vincente Caledron under söndagskvällen. Här hittar ni allt inför matchen, oddsen och självklart bjuds det på ett speltips. Tack vare ett imponerande 0-0-resultat, samt en bra spelmässig prestation, borta mot Juventus, plockade Atlético förstaplatsen i sin tuffa CL-grupp och är med det klara för slutspel. Spelarna har visat gott go på sistone och även i Primera División börjar man krypa allt närmare Real Madrid och Barcelona. Formen är toppad och på de sex senaste matcherna har man plockat fem vinster och ett kryss, men här kommer den svåraste uppgiften i serien på ett par veckor. Blir intressant att se om nivån hålls uppe.

Villarreal har nämligen även de vunnit fem av de sex senaste matcherna. Man är klara för EL-slutspel och innehar just nu sjätteplatsen i ligan, där man även hamnade i fjol. Siktet är inställt på att studsa upp något steg – eventuellt till fjärdeplatsen, vilken innebär kval till CL nästkommande säsong. Häromdagen besegrades Apollon i Cypern med 2-0, i en match där vi ganska ohotat prickade in -1,5 mål på Villarreal till 1,73 x fläsket. Dessförinnan krossades Real Sociedad med 4-0 hemma på El Madrigal.

Atlético saknar alltjämt försvararna Cristian Ansaldi och Miranda. Villarreal får klara sig utan Cani, Giovani dos Santos, Bojan Jokic och Mateo Musacchio. Nu har Atlético hållit nollan i fem raka matcher, men fyra av dessa har varit mot klart sämre motstånd – och mot Juventus blev matchbilden lite annorlunda på grund av läget i gruppen. Gästerna ska ha en bra möjlighet att hamna i målprotokollet. Över det hela har Atlético inte varit lika stabila bakåt som i fjol, utan lite mer anfallsinriktade.

Villarreal har fått igång målproduktionen på allvar och gjort 14 mål på de sex senaste matcherna. Laget har flera skickliga offensiva spelare som kommer ge ett decimerat hemmaförsvar stora problem.

Jag tycker att spelbolagen har reagerat aningen hårt på Atléticos senaste hållna nollor och synar båda lagen gör mål till fina 2,05 gånger pengarna hos Unibet.

  • Match: Atlético – Villarreal
  • Spel: BLGM
  • Odds: 2,05 @ Unibet
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 19.00, 14/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar