Alaves – Villarreal

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Deportivo Alaves har från att ha varit bottentippade, kastat ankar i mittenskiktet av tabellen och varit säkra från nedflyttning sedan månader tillbaka. Alaves placerar sig på elfteplatsen för tillfället och rörelsemönstret lär bara handla om ett få antal platser uppåt och neråt. ”Babazorros” är dock iskalla för närvarande, förlorat tre matcher efter varandra, varav en av dessa var hemma mot tokjumbon Osasuna.

Villarreal får väl betraktas vara lite av en besvikelse, då många hade hoppats på att laget skulle kriga och slåss om Champions League-platserna. Laget är inte bättre placerade än femma och jagas hack i häl av flera konkurrenter. Förarsätet sitter man i, för att nå ut i Europa, men konkurrensen är stenhård. Fem av de sex senaste bortamatcherna har vunnits och endast en av de åtta senaste har förlorats.

Jag spelar på Villarreal Draw No Bet till 1,66 @ Unibet.

  • Match: Alaves – Villarreal
  • Spel: Villarreal DnB
  • Odds: 1,66 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 17/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar