Alaves – Las Palmas

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Alaves stod för en makalös comeback i veckans bortamatch mot Girona, där laget hade uppförsbacke med 0-2 när det återstod mindre än 20 minuter kvar att spela. Matchen slutade 3-2 till Alaves efter ett äkta hattrick av Ibai Gómez. Fyra matcher är uppradade där klassiska 2,5-målslinan passerats. Dagens hemmalag bör ställa upp utan, följande manskap: Héctor Hernández, Carlos Vigaray, Rubén Sobrino.

Las Palmas stod i sin tur för en stabil prestation och vann med ett mål mot noll när de fick besök av Real Betis på Gran Canaria. Innan det kasserades ett fint kryss, via 2-2, borta mot Real Sociedad. Tror absolut att det kan bli en del fart och fläkt här, mellan två parter som vi kan anta tänt till lite på nytt, men som självförtroendet fortfarande kan vara skört hos. Här borde båda lagen se chansen att vinna matchen.

Jag spelar på över 2,5 mål till 2,07 @ betsafe.

  • Match: Alaves – Las Palmas
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 2,07 @ betsafe
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 8/12

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar