Leganes – Alaves

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Leganes har det knappast sprudlat om, snarare tvärtom. Med endast tio inspelade poäng hittas de på tredjejumboplats som leder nedåt till Segunda Division. Enbart nykomlingarna Vallecano och Huesca har varit sämre. Här saknar Leganés Michael Santos, Ezequiel Muñoz, Alexander Szymanowski och troligtvis Iván Cuéllar. Alaves har bara Rodrigo Ely och Tomás Pina ej redo för spel här ikväll.

Alaves är seriens stora utropstecken. Det kan fastslås när 12 omgångar är spelade. Laget har överträffat alla möjliga förväntningar och återfinns på en mycket hedersam fjärdeplats i serien, bara pinnen bakom serieledande Barcelona. Alaves har bara förlorat en av deras sex senaste matcher, varav fyra av dessa resulterat i vinster och Leganes har under samma svit av matcher inte lyckats vinna en enda match.

Jag spelar på Alaves +0,5 mål (Asian Handicap) till 1,71 @ Unibet.

  • Match: Leganes – Alaves
  • Speltips: Alaves +0,5 (AH)
  • Odds: 1,71 @ Unibet
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 21:00, 23/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar