Leganes – Osasuna

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Leganes är nykomlingar i högstaligan och åstadkom positiva resultat till en början. Man stod upp med bravur. Emellertid har laget tappat formen fullständigt och har fem raka förluster uppradade efter varandra. Dessutom har Leganes blivit nollade i fyra av dessa.

Osasuna är bottentippade i La Liga som nykomlingar. För tillfället är man nästjumbo, men situationen har lättats upp de senaste spelveckorna. På bortaplan har Osasuna dessutom imponerat (1-2-2) och då kom förlusterna mot Real Madrid respektive Villarreal i två av de svåraste bortamatcherna för året.

Jag spelar på Osasuna +0,5 mål (Asian Handicap) till 2,05 @ bet365.

  • Match: Leganés – Osasuna
  • Speltips: Osasuna +0,5 mål (AH)
  • Odds: 2,05 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 21/11, 20:45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!