Leganes – Osasuna

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Leganes är nykomlingar i högstaligan och åstadkom positiva resultat till en början. Man stod upp med bravur. Emellertid har laget tappat formen fullständigt och har fem raka förluster uppradade efter varandra. Dessutom har Leganes blivit nollade i fyra av dessa.

Osasuna är bottentippade i La Liga som nykomlingar. För tillfället är man nästjumbo, men situationen har lättats upp de senaste spelveckorna. På bortaplan har Osasuna dessutom imponerat (1-2-2) och då kom förlusterna mot Real Madrid respektive Villarreal i två av de svåraste bortamatcherna för året.

Jag spelar på Osasuna +0,5 mål (Asian Handicap) till 2,05 @ bet365.

  • Match: Leganés – Osasuna
  • Speltips: Osasuna +0,5 mål (AH)
  • Odds: 2,05 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 21/11, 20:45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar