Osasuna – Granada

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Osasuna placerar sig som tabelljumbo i Primera Division och är dessutom klara för spel i andraligan nästa säsong. I kvällens match gäller det att avsluta säsongen på bästa sätt. Detta blir sista matchen inför hemmafansen. En liten motivationshöjare såklart, men samtidigt har Osasuna spelat riktigt dåligt under den senaste tiden. Lagets 88 insläppta mål är unikt i spanska högstaligan.

Granada placerar sig som nästjumbo i tabellen och är också klara för spel i Segundan nästa säsong. Laget har gått otroligt svagt den senaste tiden. 9 förluster på de 10 senaste omgångarna är inte bra någonstans. Man har dock haft ett riktigt tufft spelschema på slutet. I laget finns otroligt skickliga spelare som kan göra en del på egen hand. Något som kan passa bra mot ett offensivt hemmalag.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 2,12 @ Unibet.

  • Match: Osasuna – Granada
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 2,12 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 18:30, 13/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar