Malaga – Osasuna

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Malaga hoppas kunna befästa deras status som en klubb på övre halvan denna säsongen och utmana om Europabiljetterna. Det har varit både spelare  in och ut i truppen, men kvalitet finns det absolut. Malaga var ett av ligans försvarsstarkaste lag under fjolåret, samtidigt som offensiven var lite avtrubbad.

Osasuna väntas vara inblandade i bottenstriden. Efter två år i andradivisionen, är de tillbaka i finrummet. Truppen är lik från fjolåret och eftersom den inte är märkbart förbättrad, är det få som tror på Osasuna som via playoff avancerade uppåt i seriesystemet. Osasuna släppte i snitt in färre mål än ett per match, precis som för Málaga föregående säsong. Ofta tillknäppta historier.

Jag pelar under 2,25 mål i matchen (Asian Handicap) till 1,88 @ Unibet.

  • Match: Malaga – Osasuna
  • Speltips: Under 2,25 mål
  • Odds: 1,89 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 19/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar