Alcorcon – Osasuna

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Alcorcon stod för en stark avslutning förra säsongen och hamnade på en niondeplats när säsongen var över. Inledningen på den här säsongen har inte varit något att skryta om direkt då man placerar sig på en 13:e plats just nu. Men laget har stött på en hel del tuffa motståndare, så jag tycker inte vi ska såga laget på något vis. Las Palmas, Girona och Valladolid placerar sig topp tre just nu, och där har vi tre av Alcorcons fyra förluster så här långt. Nu är det betydligt lättare motstånd på papperet och givetvis är det en fördel med hemmaplan för Alcorcon. Visserligen har man fått stryk i två av tre hemmamatcher så här långt, men det är uddamålsförluster mot Girona (1-2) och Valladolid (0-1). Nu fick man vinna inför fansen mot Leganes (1-0) senast och jag tror den vinsten stärker laget. Det ser bra ut i truppen där man får tillbaka Verdes Hector från avstängning och även kapten Ruben Sanz från skada idag.

Osasuna åkte ur la liga förra säsongen och har inte alls imponerat inledningsvis på den här säsongen. En 14:e plats i dagsläget där det annars så goda försvarsspelet har varit helt bortblåst. Man har släppt in 10 (!) mål på de tre senaste matcherna, där man nu samlat på sig två raka förluster inför dagens match. Det är heller inga topplag man mött på dessa matcher, så jag tycker man ska vara oroade. Något annat som oroar är läget i truppen idag, där man endast har 9 utespelare och två målvakter redo för spel från förstalaget. Man bad det spanska fotbollsförbundet att flytta den här matchen på grund av läget, men fick alltså inget gehör. Till att börja med har man Loties och Sanjurjo på skadelistan. Sedan har vi även Nekounam (Iran), Ansarifard (Iran), Raoul Loé (Kamerun), Cedrick (Kongo) och Cadamuro(Algeriet) ute på landslagsuppdrag. Det här är absolut inga dussinlirare i laget och det kommer märkas av på spelet. Det prekära läget innebär att man får plocka in spelare från b-laget till dagens match, som till vardags spelar i den spanska fjärdeligan.

Alcorcon är inget skräpgäng och vi ska komma ihåg att man ställts mot bra motstånd inledningsvis på säsongen. Nu får man besök av ett mycket vingklippt Osasuna och då tycker jag att man ska ha bra chanser till tre poäng.

  • Match: Alcorcon – Osasuna
  • Spel: Alcorcon (1)
  • Odds: 1,91 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 18:15

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar