Llagostera – Alcorcon

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Llagostera placerar sig i bottenstriden av Segunda Division och behöver plocka så mycket poäng som möjligt för att inte degraderas en division. Efter att ha varit inne i period av bara förluster, har man nu faktiskt lyckats ta fyra poäng på sina fem senaste matcher. Llagostera är definitivt Segunda Divisions sämsta bortalag. Anledningen är att Llagostera delvis är vinstlösa på bortaplan och man har endast tagit två poäng på sexton omgångar. Kollar man istället på vad man har åstadkommit på hemmaplan, tillhör man faktiskt mittenskiktet med ett facit på 7-2-5.

Alcorcon krigar istället för att nå upp till en av slutspels platserna till högstaligan. Seger idag, samtidigt som lagen ovanför i tabellen tappar poäng, har man chansen att nå en av dessa platser. Laget har dock varit inne i en tuff period och på de senaste tio omgångarna har man kryssat fem matcher, förlorat tre stycken och vunnit två. Framförallt på bortaplan har det varit extra jobbigt med tre förluster och två kryss på de fem senaste matcherna.

Jag testar att spela 1x till 1,57 @ bet365.

  • Match: Llagostera – Alcorcon
  • Spel: 1X
  • Odds: 1,57 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 17:00, 27/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar