Lugo – Alcorcón

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Lugo innehar femtondeplatsen i Segunda Division. Man känner flåset i nacken från konkurrenterna nere i den absoluta bottenstriden. Ändå betraktas Lugo som klara favoriter inför matchen, stärkta av fördelen med hemmaplan. Inför tredje rundan i cupen och dagens batalj, är försvarsspelarna Borja San Emeterio och Serge Leuko indisponibla för Lugos del. Viss rotation väntas det också bli tal om här.

Alcorcón jagar uppflyttning, är placerade fyra och har bara förlorat en av deras nio spelade matcher. De har bara släppt in ett mål på de åtta senaste matcherna, av vilka inte en enda förlorats och sex vunnits. Faktum är att årets enda torsk kommit borta med uddamålet mot serieledande Málaga. Man kommer därför in till den här matchen med självförtroende. Gästerna har bättre form och ett bättre material.

Jag spelar på Alcorcón Draw No Bet till 2,02 @ Unibet.

  • Match: Lugo – Alcorcón
  • Spel: Alcorcón DnB
  • Odds: 2,02 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:00, 17/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar