Mirandes – Osasuna

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

I fjol plockade Mirandés sjundeplatsen i Segunda Division medan Osasuna var i en klart mer prekär situation och överlevde med en pinne ner till det röda tabellområdet. Nu ser det annorlunda ut – Mirandés har spelat två oavgjorda och förlorat en, Osasuna har inlett med två vinster och en torsk. Negativa respektive positiva besked. Även fast Mirandés öppnat så pass illa vill jag ställa ut dem som stora favoriter, större än vad oddssättarna presenterar dem som. Motivationsnivåerna påverkar, som nämnt, extremt mycket i cuperna.

Lite oklart hur pass hårt Mirandés kliver in här i Copa del Rey; kan såklart bli en del rotation, men känslan är att man kommer ta detta hyfsat seriöst och därmed ställa ut en respektabel startelva. Det antyder i alla fall tränaren på. Matcherna i Copa dell Rey är uppskattade och är ganska säker att Mirandés kommer göra allt från sin sida för att glädja fansen och ta sig till nästa runda.

Mer klart är det att Osasuna inte tar Copa del Rey speciellt seriöst och rotera runt friskt. ”Nyfiken att se spelare som inte deltagit tidigare”, har tränaren uttalat sig enligt samma källa som ovan. Blir en utmärkt möjlighet för Mirandés att hitta tillbaka till vinnarspåret här på hemmaplan, mot en halvmotiverad motståndare. Mirandes Draw No Bet spelas till acceptabla 1,65 @ NordicBet.

  • Match: Mirandes – Osasuna
  • Spel: Mirandes DnB
  • Odds: 1.65 @ NordicBet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.30, 9/9

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar