Mirandes – Sevilla

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Mirandes är den enda klubben från Segunda División, som fortfarande har chansen att slåss om de sista platserna i cupen. Faktum är att Mirandes har både slagit ut Málaga och Deportivo La Coruna, som är två lag i Primera División. Deportivo kördes över med 4-1 över två möten, något som givetvis stärker lagets självförtroende. Mirandés måste vända 0-2 till vinst i returmötet på Estadio Municipal de Anduva för att avancera till semifinal. Detta skulle naturligtvis vara en stor skräll om de lyckas med detta.

Sevilla är med all sannolikhet, 90 minuter från semifinalen i Copa del Rey. Vitolos 2-0-balja i den 94:e minuten kändes som spiken i kistan för det här dubbelmötet, men mycket kan förstås hända. Speciellt om Sevilla underskattar motståndet och roterar lite väl i startelvan. Sevilla har även haft problem med bortaspelet. Inte en enda av tio bortamatcher i Primera División har vunnits (0-6-4). På bortaplan spelar Sevilla inte i närheten av lika framåtlutat som inför hemmapubliken. Väl vid bollinnehav, då blir det sannolikt mer rullande och mindre lyft in i straffområdet. I serien skapar de i snitt 5,0 hörnor framåt på resande fot och med de uteblivna resultaten, har de oftast fått jaga.

Jag spelar Sevilla under 5,5 hörnor till 2,15 @ bwin.

  • Match: Mirandes – Sevilla
  • Spel: Sevilla under 5,5 hörnor
  • Odds: 2,15 @ bwin
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 20.00, 28/1

SpelbolagBonusLänk
bwin1250 krSpela här!