Sevilla – Basel

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sevilla är på hemmaplan, en helt annan maktfaktor kontra på resande fot. Att de, som femma i Primera División, ännu inte vunnit en enda bortamatch som enda lag i serien faktiskt, visar på hur stor skillnaden är. På hemmaplan har Sevilla vunnit hela 16 matcher efter varandra mot bland annat Juventus, Barcelona. Söndagens vinst hemma mot Villarreal kan inte räknas som något annat än ett styrkebesked. Trots att bortalaget var hypereffktiva kunde Sevilla resa sig och vända matchen till seger.

Basel dominerar förvisso serien hemma i Schweiz med järnhand, men har en bit upp till just Sevilla, som i sin tur har en bit upp till den absoluta europeiska toppen. Det ska skilja flera snäpp kvalitetsmässigt. Det är kanske förvånande att Basel inte försökte sätta starkare ton i matchen senast, eftersom det ska mycket till för att inte förlora borta mot ett extremt hemmastarkt Sevilla. Sist var det Basel som underskattades, nu kanske istället Sevilla. Gästerna har dessutom en tuff skadesituation i truppen.

Jag spelar på Sevilla -1,25 mål (asian handicap) till 2,00 @ bet365.

  • Match: Sevilla – Basel
  • Spel: Sevilla -1,25 mål (AH)
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:05, 17/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar