Basel – Porto

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

På St. Jakob-Park tar Basel emot Porto i  CL-åttondelsfinalen.

Porto joggade igenom gruppspelet utan att en enda torsk och kom etta med ett stort avstånd ner till tvåan, hade dock tur med lottningen. Laget mäktar med fyra raka segrar och tre hållna nollor, men dessa typer av streaks hör till vanligheterna i det inhemska seriespelet.

Basel lyckades plocka andraplatsen i grupp B, precis framför Liverpool. Den sista omgången utspelades just mellan dessa lagen på Anfield. Man stormar fram mot den sjätte raka Super League-titeln, den inhemska högstadivisionen. Det är mer eller mindre enbart Basel som håller Schweiz på fotbollens världskarta och förra året landade man på tredjeplatsen i gruppspelet och hamnade således i EL-slutspelet, där kvartsfinalen nåddes.

Porto är alltför stora oddsfavoriter i min bok. Basel dnb (pengarna tillbaka vid oavgjort) smakar bra till 2,30 hos Unibet. Spelbart 15 punkter ner.

  • Match: Basel – Porto
  • Spel: Basel DnB
  • Odds: 2,30 @ Unibet
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 20:45, 18/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar