Juventus – Porto

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Juventus har en klar fördel i returmatchen på hemmaplan. Italienarna har visat sig starka i att hantera flera typer av matchsituationer. Att föra matcherna, men också att ställa om effektivt. Juventus är otroligt hemmastarka och har vunnit 31 Serie A-hemmamatcher efter varandra. Juventus är klasser bättre än Porto, det blev tydligt i senaste matchen.

Porto hamnade fel, redan inledningsvis i första mötet, släppte till flertalet målchanser och Alex Telles blev utvisad. Med cirka kvarten kvar fick Juventus in två strutar och Porto står nu för en mycket tuff uppgift. Att hämta in två mål i Turin, en mycket tuffare uppgift än så kan man inte ställas inför. Laget riskerar att åka på några kontringsmål här.

Jag spelar på Juventus -1,0 mål (Asian Handicap) till 2,22 @ ComeOn.

  • Match: Juventus – Porto
  • Speltips: Juventus -1,0 mål (AH)
  • Odds: 2,22 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 14/3

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar