Lyon – Juventus

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Lyon lyckades plocka en andraplats tack vare en fantastisk slutspurt i förra årets Ligue 1. Detta gav dem biljetten till Champions League och nu är förhoppningarna stora på en lyckad Europasejour. Hittills har man hållit acceptabel nivå, 3-0 hemma mot Dinamo Zagreb följdes upp med en 0-1-förlust borta mot Sevilla i en match där siffrorna hade kunnat bli större.

Juventus är en maktfaktor och stormar nu mot ännu en Serie A-titel. Man fick förvisso ”bara” 0-0 hemma mot Sevilla i Champions League, men fick klar revansch när Zagreb krossades med 4-0 på bortaplan. Ser lika starka ut som förra året och hoppet är att nå längre än den åttondelsfinal. Juve är fantastiskt bra just nu, värjer undan motstånd efter motstånd. Fem matcher efter varandra är vunna.

Jag spelar på Juventus -0,75 (Asian Handicap) till 1,93 @ bet365.

  • Match: Lyon – Juventus
  • Speltips: Juventus -0,75 (AH)
  • Odds: 1,93 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 18/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar