Lyon – Bayern München

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Lyon lyckades besegra Manchester City i kvartsfinalen. Dem slutade på sjundeplats i seriespelet efter att säsongen avslutades i förtid. Maxwell Cornet gjorde klubbens första mål och Moussa Dembele gjorde mål på inhopp därefter, och gjorde sen ett till, för nöjes skull. Att Lyon dessutom lyckades slå Juventus i åttondelsfinalen är ju naturligtvis imponerande och dessutom mycket oväntat.

Bayern München vann med hela 8-2 i matchen mot Barcelona, vilket samtidigt blev Barcelonas största förlust någonsin i turneringen och vilket föranledde Quique Setiéns avsked. Däremot förvånas få över att Bayern har tagit sig så här långt. Man var ju inför CL, favoriter att ta hem rubbet. Bayern har nu 19 vinster i rad. En winning streak som sträcker sig tillbaka till 16 februari.

Jag spelar på Bayern + Över 3,5 mål till 2,20 @ Unibet.

  • Match: Lyon – Bayern München
  • Spel: Bayern + Ö 3,5 mål
  • Odds: 2,20 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 19/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!