PSV – Bayern München

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

PSV spelar främst för att plocka tredjeplatsen, eller numera är det enda prioritet. Tredjeplatsen leder till slutspelet i Europa League och för tillfället är det jämnt om den tillsammans med Rostov. Båda lag har inkasserat varsin poäng efter oavgjort resultat mot varandra i Ryssland. Detta innebär en liten fördel för ”Boeren” som också betraktas starkare.

Bayern München siktar förstås på att kamma hem hela kalaset, som den maktfaktor de är i den europeiska fotbollen. Slutspelsplatsen ska det mycket till för att den ska missas, men man är på efterkälken mot Atlético Madrid i kampen om förstaplatsen efter att ha torskat i Madrid. Det ska vara klasskillnad i matchen och Bayern är dessutom pressat att vinna.

Jag spelar på Bayern -1,25 mål (Asian Handicap) till 1,89 @ Unibet.

  • Match: PSV – Bayern München
  • Speltips: Bayern -1,25 mål (AH)
  • Odds: 1,89 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 1/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!