Barcelona – Bayern München

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Två av de stora favoriterna att på förhand vinna Champions ställs mot varandra i semifinalen. Jag har hittat ett spel på hörnmarknaden.

Barcelona väntas ha mest boll, men Bayern spelar på ett liknande sett och kommer inte bli i närheten av lika utspelade eller vara så pass defensivt inställda som de flesta konkurrenter katalanerna har i Primera División. Bollen är i Barcelonas händer; de ska försöka sätta sig själva i förarsätet inför returen i Tyskland och Bayern lär utan tvekan vara nöjda med ett kryss på förhand. Borde innebära att de ska ha störst möjligheter att skapa hörnor, men ett hemmamål kan vända på allt helt och hållet. Man har inte varit någon direkt hörnmaskin i CL och i två av de tre senaste matcherna – mot seriekonkurrenterna Espanyol och Getafe – har ”hörnmatchen” förlorats.

På bortaplan löser Bayern i snitt 5,7 hörnor och släpper till 2,9. Inte mycket sämre mellanskillnad än Barcelona har i Primera División – på hemmaplan. Jag väljer att spela på att Barcelona får flest hörnor.

  • Match: Barcelona – Bayern München
  • Speltips: Flest hörnor: Bayern München
  • Odds: 3,10 @ bwin
  • Insats 4/10 units
  • Spelstopp: 6/5, 20:45

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar