Bayern München – Chelsea

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bayern München har kanske redan vunnit dubbelmötet med Chelsea efter krossen på Stamford Bridge för snart ett halvår sen. Bayern München har alltså skaffat sig ett markant övertag målmässigt, nu har tyskarna också fördelen av att spela på sin egen hemmaplan i returmatchen. Hemmalaget har inte spelat tävlingsmatcher på länge, egentligen kommer detta förmodligen inte spela roll.

Chelsea har enormt många spelare frånvarande, som om det inte vore svårt redan inför returen. Alonso och Jorginho kan inte spela pga avstängningar, medan Willian, Gilmour, Loftus-Cheek, Pedro, Christian Pulisic, Cesar Azpilicueta och möjligen även N’Golo Kanté inte ens ser ut att följa med till Tyskland. Den sistnämnda kommer troligen att få spela trots allt, men det är högst osäkert hur mycket.

Jag spelar på att Bayen vinner första halvlek till 1,90 @ bet365.

  • Match: Bayern – Chelsea
  • Spel: Bayern (FH)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 8/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar