PSG – Bayern München

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

PSG har Neymar som hittat formen och har Europas största självförtroende lagom till denna Champions League-final. Kylian Mbappé är tillbaka och har samtidigt fått några matcher. Naturligtvis kommer han vara ett hot framåt denna 21-åringen. Ett eventuellt avbräck för hemmalaget kan vara Keylor Navas som är tveksam till spel. Naturligtvis mycket oturligt, om fransmännen fick byta målvakt i en final.

Bayern München spelar en otrolig fotboll just nu, 21 raka segrar har man radat upp sen i Februari, och enligt dem flesta spelbolag, experter så är dem storfavoriter till att vinna Champions League, och man har en match kvar för att uppnå det målet. Efter att ha slagit Chelsea, gjorde Bayern en drömmatch när de besegrade Barcelona. De följde upp detta snyggt genom att slå ut Lyon i semifinalen.

Jag spelar på raka tvåan till 2,08 @ Unibet.

  • Match: PSG – Bayern München
  • Spel: Bayern (2)
  • Odds: 2,08 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 23/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar