Bayern München – Atletico

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

På Vincente Caledrón, blev resultatet 1-0 efter en vacker balja signerad Sául redan i den elfte matchminuten. Den tyska maskinen, Bayern München, höll därefter hårt i taktpinnen, men ett solitt försvarsspel från Atletico innebar att de nu har fördelen till inför returen. Däremot ska det nämnas att i Tyskland är Bayern extremt svåra att handskas med.Nyckeln har varit hemmaspelet, när man värjt undan slutspelsmotståndare som Juventus och Benfica.

När Atlético Madrid är ena halvan av en match, då brukar överspelen sällan vara speciellt lockande, faktum är att de vunnit fyra matcher i följd med just 1-0 och även i två dessförinnan lyckades nollan hållas medan det blev två respektive tre mål framåt. Försvarsspelet håller fenomenal standard. För Atlético är det försvarsspelet som varit signumet. Men Bayern borta, det är inte vilken match som helst. Den kanske tuffaste möjliga i världen och förutsättningarna får ses som rätt lika med att möta Barcelona på Camp Nou – och i CL-mötet där förlorade Atlético med 1-2.

Jag spelar över 2,25 till 1,90 @ bet365.

  • Match: Bayern München – Atletico
  • Spel: Över 2,25 mål
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar