Bayern München – Sevilla

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bayern München kommer till returen på Allianz Arena med en 1-2-seger i bagaget. Hemmalaget är den klart namnstarkare parten, erkänt fantastiska på hemmaplan och därmed favoriter till att avancera till semifinalen. Man bör åtminstone tillhöra de topp fyra bästa klubbarna i Champions League. Laget tillhör världens absoluta toppskikt och bör inte vara ställda inför några större problem i den här matchen.

Sevilla stod för en fantastisk prestation i åttondelsfinalens bortamöte mot Manchester United, som de vann och således avancerade vidare från. Men nu, inte mycket talar för att de ska skrälla här. Sevilla måste pressa upp positionerna, stå för minst två mål, vilket innebär att det lätt kan öppnas upp ytor för hemmalaget att ställa om, något Bayern såklart är fantastiskt starka på, likväl som att föra matcherna.

Jag spelar på Bayern München -1,75 mål (Asian Handicap) till 1,76 @ Unibet.

  • Match: Bayern München – Sevilla
  • Speltips: Bayern -1,75 (AH)
  • Odds: 1,76 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 11/4, 20:45

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar