Bayern München – Rostov

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Bayern München anses vara nästfavoriter till att kamma hem hela Champions League, bakom Barcelona. Hemma i Tyskland och Bundesliga har Bayern öppnat säsongen i mäktig stil. Werder Bremen krossades med 6-0 i premiären och nu senast plockades Schalke 04 ner med 2-0 efter två sena baljor. En som imponerat stort är Robert Lewandowski som stått för hela fyra fullträffar.

Rostov spelar deras första Champions League-gruppspel någonsin och är en aktör som växt rejält de senaste åren i den ryska fotbollen. Sex matcher in i detta spelår är man placerade sexa, tätt bakom den absoluta toppen.  I CL-kvalet skickades först Anderlecht ut med 4-2 över 180 minuter och sedermera Ajax med 5-2. Inte vilka motståndare som helst. Jag tror laget kan ge Bayern en match.

Jag spelar Rostov +3,0 mål (Asian Handicap) till 1,83 @ Unibet.

  • Match: Bayern München – Rostov
  • Speltips: Rostov +3,0 mål (AH)
  • Odds: 1,83 @ Unibet
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 20:45, 13/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar