Bayern München – Roma

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Roma fick storstryk senast hemma på Stadio Olimpico med 7-1 mot Bayern München. Blir returmötet på Allianz Arena årets svårtaste bortamatch?

Bayern har sedan mötet mot Roma skrapat ihop 7 poäng på tre matcher och på de senaste 10 matcherna har man vunnit 9/10. Matchen man kryssade i var borta mot trean i tabellen, Borussia Mönchengladbach. Målskillnaden är samtidigt fruktansvärt bra, 29-3. Nu under helgen vände man ett 0-1 underläge till seger 2-1 mot rivalen Borussia Dortmund.

Roma har bara på sina senaste fem matcher lyckats ta 7 poäng. Dessa poängen har man tagit genom vinst mot bottenlagen, Chievo, Cesena och genom kryss borta mot Sampdoria. Samtidigt har man förlorat på bortaplan mot både Napoli och Juventus. Vi vet att Bayern München håller  i dagsläget än högre klass än båda dessa lag och jag tror att Roma kommer få det väldigt tufft. Tyskarna lär inte bjuda på någonting här och på Allianz Arena är de nästan otäckt starka.

Skador: Romas Castan, Astori och Strootman är fortsatt otillgängliga för spel och reser inte med till Tyskland. Maicon är också osäker men det finns en chans att han kan komma att spela. Bayern har Badstuder, Schweinsteiger, Starke, Thiago, Reina och Javi Martinez.

Ett formstarkt Bayern som öser in mål på hemmaplan mot ett formsvagt Roma, ger inte ett så högt odds. Däremot är oddsen för att Bayern gör mål i båda halvlekarna på 1,70. Bayern har lyckats med att göra mål i både halvlek och på fulltid i fyra av de sex senaste matcherna och en av de matcherna var mot Roma.

  • Match: Bayern München – Roma
  • Spel: Hemmalaget gör mål i båda halvlekarna
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 5/11, 20:45

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar