Benfica – Bayern München

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Benfica placerar sig på förstaplatsen i Primera Liga med sjuttiotre poäng. Man har två poäng ner till tvåan i ligan, Sporting. På hemmaplan är man starka och hittills har man resultatraden 12-0-2. Primera Liga håller kanske inte den klass och nivå som Bundesliga, men Porto och Sporting brukar vara med och kriga ute i Europa. Porto spöade Bayern förra säsongen i CL på Estádio da Luz med 3-1. Om Porto kunde pressa Bayern förra året kan Benfica också det. Ordinarie målvakten Júlio César är skadad, stort minus.

Bayern München är en av favoriterna att vinna Champions League, med tanke på laget finns iallafall potential att göra det. Dock spelar laget inte sin bästa fotboll för tillfället, inte minst med tanke på att laget var några få minuter från att åka ut i CL mot Juventus. Det blev vinst i helgens ligamatch mot Stuttgart (3-1), men det kunde lika väl ha slutat 2-2. Defensivt har man stora avbräck i Bayern München, både mittbackarna Badstuber och Boateng är skadade.

Jag spelar på att matchen slutar över 2,5 mål till 1,75 @ bet365.

  • Match: Benfica – Bayern München
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20:45, 13/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar