Bayern München – Benfica

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Bayern München är sedda som den stora utmanaren till CL-titeln. Det är dock med en rejäl dos av flyt som de nått den här kvartsfinalen. I den senaste rundan var man bara minuter från att bli fällda av Juventus. Efter ett oavgjort resultat (2-2), på bortaplan, blev Bayern München hårt pressade i hemmareturen. Efter ett sent kvitteringsmål i slutminuterna, kunde Bayern tillslut avgöra i förläningen och matchen slutade 4-2. På hemmaplan är Bayern ett monster ute i Europa, krossat motstånd som Arsenal (5-1) och Porto (6-1) samt vunnit över Barcelona de senaste åren. Innan matchen mot Juventus, hade nio raka vunnits under ordinarie tid och hela sex av dessa med minst tre baljor.

Benfica som hamnade tre pinnar bakom Atlético Madrid och fem före Galatasaray, fick möta ryska Zenit i åttondelen. Inte helt utan problem väjdes motståndet undan; 1-0 hade man från hemmamatchen, för att siffrorna sedan skulle vara de helt omnämnda fem minuter från slutet i returen, innan Benfica kunde smälla in två strutar och säkra sin plats i kvartsfinalen. Två lovande prestationer. Av de kvar anses Benfica ha minst chans att vinna hela kalaset Det ska vara klasskillnad mellan dessa två lagen.

Jag spelar på Bayern -2,0 mål (asian handicap), insatsen tillbaka vid tvåmålsvinst till 2,02 @ bet365.

  • Match: Bayern München – Benfica
  • Spel: Bayern -2,0 mål (AH)
  • Odds: 2,02 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20:45, 5/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar