Barcelona – Bayern

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Barcelona har haft problem med tränarbyte samt bortspelad ligatitel. Hemmalaget har samtidigt, bara förlorat två av dess 31 senaste Champions League-matcher. Vi vet dessutom att Barcelona kan höja sig enormt offensivt. Klubben såg väldigt bra ut mot Napoli senast. Ingen har säkerligen glömt Messis insats senast dessa lagen möttes. Nu förväntas offensiv fotboll ikväll med en del chanser.

Bayern München har gått som tåget sedan Flick tog över och man är tillsammans med Manchester City favoriterna att ta hem årets Champions League. Som vanligt spelade de hem Bundesliga och cupen, så nu har man siktet inställt på en trippel, något som inte känns allt för långt borta. De slog ut Chelsea med 7-2 över två matcher, där Lewandowski fortsatte imponera och var involverad i varenda mål.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,54 @ Unibet.

  • Match: Barcelona – Bayern
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,54 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 14/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar