Bayern – Man United

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

När vi närmar oss avspark är två lag redan klara för semin där de övriga kombattanterna ska spikas denna onsdagkväll. Vi bär med oss 1-1 från Old Trafford till Allianz Arena i Munchen där det regerande mästarlaget Bayern går in med det stora favoritskapet mot Manchester United. Något jag anser att hemmalaget ska klara av att hålla upp där jag anser att försvarsspelet ska vara vägledande och tillräckligt starkt för att man ska kunna fixa den här uppgiften.

Bayern Munchen plockade trippeln ifjol och har som bekant chansen att upprepa den bedriften även under den här säsongen där ligatiteln redan är säkrad och det rekordtidigt. Under lördagen inkasserade man sin första förlust (1-0 borta mot Augsburg) på över 54 omgångar, även det ett rekord i Bundesligan, samtidigt en signal på att allt fokus ligger i att försvara sin position som mästare i Champions League. Stora delar av den ordinarie startelvan vilades i helgen för att på så sätt maximera förberedelserna till den här returen. Hemmalaget kommer till spel utan både Bastian Schweinsteiger och Javi Martinez som är avstängda medan Thiago Alcantara och Xherdan Shaqiri går skadade. Positivt dock att Dante är tillbaka (avstängd i det första mötet) i mittlåset.

Manchester United har ingen större säsong bakom sig under den första med David Moyes vid rodret där man placerar sig utanför en Europa-plats, dock en mindre uppryckning på slutet med två behagliga segrar i följd i ligaspelet där man även fått utdelning framåt. Addera det med 1-1 i det första mötet mot kvällens motstånd och då kan man nog konstatera att man har en del vind i seglen för tillfället. Man kan även resa hit någorlunda stärkta av att man har ett starkt bortafacit på inhemsk mark, om än inte mot toppkonkurrenterna, samtidigt som man inte direkt går upp mot varkenNewcastle eller Aston Villa denna onsdagkväll. Bortalaget får alltjämt klara sig utan en knäskadad Robin van Persie på topp. Juan Mata är inte heller tillgänglig för spel då han som bekant redan har deltagit i turneringen med Chelsea. Tveksamheter kring Ashley Young och Rafael med skadekänningar. Wayne Rooney har fått klartecken till spel, även om det råder frågetecken kring hans status.

Man Utd, åter utan van Persie, en kreativ Mata som ser ut att ha hittat rätt och nu med frågetecken på Rooney, hade ett bollinnehav på 24 procent och 6 avslut mot mål i det första mötet med vissa svårigheter att hävda sig framåt. På tysk mark vill jag nog tro att man kommer få ännu mindre utrymme till att hitta vägarna till motståndarnas box. Uniteds mål i det första mötet kom till via en hörna där tyskarna försvarade den fasta situationen på ett väldigt slarvigt sätt och jag har svårt att se kvällens hemmalag vara lika generöst på nytt. Rimligt att tro på att Bayern återigen kommer äga väldigt mycket boll i kombination med ett vägvinnande presspel trycka motståndet långt ner i banan vilket minskar möjligheterna för bortalaget att kunna etablera något i anfallsväg, annat än under kortare perioder.

Den här spelformen hittar ni under ”noll insläppta mål – hemmalag (home team clean sheet)” hos Nordicbet. Bayern Munchen att inte släppa in något mål spelas med en medelinsats.

  • Match: Bayern Munchen – Manchester United
  • Spel: Hemmalaget att hålla nollan
  • Odds: 1,90 @ Nordicbet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20.45 9/4

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar