Liverpool – Bayern

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Liverpool är förra årets Champions League-silvermedaljörer. Under tränare Jürgen Klopp och klubbens tillspetsade trupp, tar man fortsatta kliv i rätt riktning. Faktum är att laget, på pappret, har fördelen i Premier League-titelracet med samma antal pinnar som mästarna Man City. Av 26 seriematcher är blott en förlorad. Liverpool har dock van Dijk, Gomez och Oxlade-Chamberlain borta från spel ikväll.

Bayern München är alltid med och nosar på medaljerna i CL och har under åren varit helt dominanta i Tyskland. En dominans som emellertid ser ut att försvinna. Maskineriet hackade under inledningen av spelåret och spåren är uppenbara. Ute i Europa förlorar Bayern München extremt sällan, det har hänt vid ett tillfälle, med uddamålet mot Real Madrid på de 16 senaste matcherna.

Jag spelar på Bayern +0,5 mål (Asian Handicap) till 1,79 @ Unibet.

  • Match: Liverpool – Bayern
  • Speltips: Bayern +0,5 (AH)
  • Odds: 1,79 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 19/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar