Besiktas – Bayern

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Besiktas har vunnit de två senaste årens upplagor av turkiska förstadivisionen. För tillfället är klubben placerade på andraplatsen och finns med i titelracet. Kvalitéer, visades också upp i Champions League-gruppspelet, där klubben slutade etta, före Leipzig, Porto och Monaco. Nu är det emellertid uppenbart att det finns tuffare lag att möta. Nivån på motståndet är betydligt högre än innan.

Bayern München kör över allt och alla i Tyskland. Klubben toppar Bundesliga och har 20 poäng ner till närmsta konkurrent i form av Schalke 04 när blott 26 matcher är spelade. Det finns bara en uppgift för Besiktas i den här matchen: att försöka hålla siffrorna nere och försvara den heder de har. Detta borde laget ha alla möjligheter till, mot ett Bayern som sannolikt inte kommer köra på för fullt.

Jag spelar på under 3,5 mål till 1,75 @ betway.

  • Match: Besiktas – Bayern
  • Speltips: Under 3,5 mål 
  • Odds: 1,75 @ betway
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 14/3

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar