PAOK – Besiktas

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

PAOK kommer till kvällens Champions League-kval med träningsmatcher i ryggen. Säsongen avslutades i juli, och de löste andraplats i ligaspelet efter en avslutande mästerskapsserie. PAOK har imponerat på det ena, men varit svagare i det andra under säsongen, och de senaste träningsmatcherna. Lagets försvarsspel har varit lovande, samtidigt som deras anfallsspel har svikit en del. Här blir det nog tufft.

Besiktas går starkt i Turkiet och har fyra raka vinster i dagsläget. Att räkna bort Besiktas i det här mötet vore tjänstefel, då man är i god form och besitter en trupp som utan tvekan kan göra det tufft för PAOK. PAOK som haft det tufft på senaste tiden, ska inte skrivas upp som någon klar favorit. Besiktas kurva pekar rakt uppåt och det är vad som gäller inför matchen på Toumba Stadium den här kvällen.

Jag spelar på Besiktas över 0,5 mål till 1,55 @ Unibet.

  • Match: PAOK – Besiktas
  • Spel: Besiktas Ö 0,5 mål
  • Odds: 1,55 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:00, 25/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar