PAOK – Ajax

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

PAOK sitter i förarsätet inför returen, hemma mot Ajax efter 1-1 borta. PAOK ska kunna utmana i Europa, även Champions League. Att få möta dem är lite av ett mardrömsscenario för de flesta motståndarna. De kommer kliva ut med en mer offensiv vilja nu för att styra och ställa, men någon superoffensiv fotboll kommer det knappast bli.

Ajax dominerade bollinnehavet i första matchen på Amsterdam Arena och skapade flest målchanser. Trots detta kommer vi få se ett PAOK som kommer spelar en helt annorlunda fotboll med en mer offensiv vilja. Nu spelar de på bortaplan, vilket ska försvåra möjligheterna till att kontrollera vad som händer ute på planen. När positionerna, som de väntas, kommer pushas upp blir holländarna extremt sårbara.

Jag spelar raka ettan till 1,91 @ William Hill.

  • Match: PAOK – Ajax
  • Speltips: PAOK (1)
  • Odds: 1,91 @ William Hill
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:30, 3/8

Spelbolag BonusLänk
william11000 krSpela här!