PAOK – Ajax

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

PAOK sitter i förarsätet inför returen, hemma mot Ajax efter 1-1 borta. PAOK ska kunna utmana i Europa, även Champions League. Att få möta dem är lite av ett mardrömsscenario för de flesta motståndarna. De kommer kliva ut med en mer offensiv vilja nu för att styra och ställa, men någon superoffensiv fotboll kommer det knappast bli.

Ajax dominerade bollinnehavet i första matchen på Amsterdam Arena och skapade flest målchanser. Trots detta kommer vi få se ett PAOK som kommer spelar en helt annorlunda fotboll med en mer offensiv vilja. Nu spelar de på bortaplan, vilket ska försvåra möjligheterna till att kontrollera vad som händer ute på planen. När positionerna, som de väntas, kommer pushas upp blir holländarna extremt sårbara.

Jag spelar raka ettan till 1,91 @ William Hill.

  • Match: PAOK – Ajax
  • Speltips: PAOK (1)
  • Odds: 1,91 @ William Hill
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:30, 3/8

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar