PAOK – Ajax

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

PAOK har imponerat under nuvarande försäsong. Hemmalagets vänskapsmatcher och förberedelserna inför den kommande säsongen har varit lyckade för klubben. Pontus Wernblooms och PAOKs försäsong har innehållit mycket mål gjorda framåt och ett offensivt spel som fungerat mycket bra. Det är samtidigt, svårt att veta, om grekerna spelar ut här eller om de har för mycket respekt för dagens gäster Ajax.

Ajax gick överraskande igenom Champions League-gruppspelet och besegrade flera storlag i slutspelet därefter. En makalös säsong, som även innebär några titlar. Holländarna har fortfarande flera makalöst bra spelare i truppen, som även dom gjorde stora avtryck i både ligaspel och Champions League förra säsongen. Ett kval mot PAOK skall bara vinnas och avancemanget skall inte vara några större problem.

Jag spelar på Ajax Draw No Bet till 1,45 @ betsson.

  • Match: PAOK – AJax
  • Spel: Ajax DnB
  • Odds: 1,45 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 6/8

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!