Ajax – PAOK

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Ajax hade dess succésäsong förra säsongen, där laget överraskande nog chockade hela fotbollsvärlden när klubben slog ut lag som Juventus respektive Real Madrid i Champions League-slutspelet. Resan tog slut mot Tottenham i semifinalen. Första mötet mellan PAOK och Ajax, resulterade i ett 2-2-kryss. Laget har nu ett drömläge inför returen. Hemmaseger och de avancerar vidare till nästa runda.

PAOK löste ett kryss hemma emot Ajax i första matchen av två. Champions League-gruppspelet är inte långt ifrån om man ser till resultatet. Sanningen är dock att man möter ett klart bättre och starkare Ajax när vi beger oss till Amsterdam. Det är inte många som tror på laget och det är väll ganska rimligt, när man möter ett lag som förra säsongen slog Europa med storm och nådde semifinal i turneringen.

Jag spelar på raka ettan till 1,40 @ Unibet.

  • Match: Ajax – PAOK
  • Spel: Ajax (1)
  • Odds: 1,40 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 13/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!