PAOK – Spartak Moskva

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

PAOK har redan spänt musklerna inför omvärlden genom att besegra storklubben Basel med 5-1 över dubbla möten. Returen och bortmatchen var närmast perfekt utförd, där man med förhållandevis lite boll kunde såra motståndarna. Laget stod för 180 suveränt utförda minuter. Hemmalaget kunde både föra spelet och backa hemåt. Det är också positivt att dess spets med Prijovic levererar vidare.

Spartak Moskva har inlett säsongen med en vinst och en oavgjord, men det här blir den första rundan i Europaspelet. Laget tillhör landets toppskikt, utan att ha vunnit särskilt många titlar de senaste åren. Att underskatta rysk fotboll kan visas dyrt i slutändan, men att Spartak Moskva väntar problem här känns som det mest sannolika. Gästerna har haft det svårt att leverera på bortaplan i Champions League förut.

Jag spelar på raka ettan till 2,20 @ expekt.

  • Match: PAOK – Spartak Moskva
  • Spel: PAOK (1)
  • Odds: 2,20 @ expekt
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 8/8

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar