Vladivostok – Spartak Moskva

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Vladivostok är just nu ett mittenlag efter fem spelade matcher, likt hur man slutade föregående säsong. Man har alltså en sjunde plats i Eastern Conference och man har samtidigt tagit 9 poäng. Ännu har man inte hunnit spela några matcher hemma, men förra säsongen visade man att där tillhör man topplagen när man får spela på Fetisov Arena (19 segrar av 30 matcher.) Senast blev det vinst mot Amur Khabarovsk 2-4 och innan dess tog man matchen mot Dynamo Moskva till straffar, där man också vann. Man har en fin form och borde vara favoriter i dagens möte och med tanke på förra säsongen, då man missade slutspel med en placering, tror jag man är revanschsugna.

Spartak Moskva ligger på en 12/14 plats i Western Conference och det har endast blivit två poäng på sex spelade matcher, vilket säger en del om lagets form. Dessutom har man hunnit spela tre stycken bortamatcher och inte lyckats få med sig någon poäng. Även förr säsongen var man en bottenlag och man har väl knappast något att säga till om iår heller.

Jag spelar Vladivostok Draw No Bet till 1,60 @ betway med högre insats.

  • Match: Vladivostok – Spartak Moskva
  • Spel: Vladivostok DnB
  • Odds: 1.60 @ betway
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 11.30, 8/9

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar