Spartak – Liverpool

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Spartak Moskvas premiärmatch i gruppspelet slutade med oavgjort, 1-1 borta mot Maribor. Spartak har imponerat och vann faktiskt förra årets ryska Premier League som ändå innehåller storklubbar som Zenit och CSKA Moskva. Med 11 matcher in i årets seriespel, är laget förvisso bara i mitten av tabellen, men ska emellertid inte underskattas, särskilt på hemmaplan. Laget har potential.

Liverpool är ordentligt svajiga, blandar bländande offensiv med löjligt svagt försvarsspel. Efter en sämre period lyckades de dock vinna med 3-2 borta över Leicester City. Det var med nöd och näppe som man höll undan, delvis tack vare en straffmiss från Leicester. Liverpool har under de fem senaste matcherna släppt in tolv mål. Samtidigt har Spartak visat upp en stabil offensiv med mål i fem raka matcher.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,80 @ bwin.

  • Match: Spartak – Liverpool
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,80 @ bwin
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 26/9

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar