Hoffenheim – Liverpool

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Hoffenheim nådde Champions League efter att ha plockat fjärdeplatsen i fjolårets serie. Klubben visade verkligen klass och förlorade endast fyra matcher, näst minst efter storfavoriten Bayern München. ”Die Kraichgauers” framtid är oviss, huruvida de kan upprätthålla fjolårets standard. De har förlorat en del viktiga spelare, men sådana har också tagits in. Laget har goda chanser att sluta på övre tabellhalvan.

Liverpool spelade Premier League-premiär borta mot Watford i lördags. En sent insläppt balja betydde att slutresultatet skrevs 3-3, vilket förstås ska tituleras som ett fiasko. Premier League-lagen brukar inte sällan floppa ute i Europa och det är uppenbart att de är överskattade. Som Liverpool uppträdde mot Watford i Premier League-premiären finns det stor anledning att känna oro inför vad som komma skall.

Jag spelar på Hoffenheim +0,25 (Asian Handicap) till 1,82 @ ComeOn.

  • Match: Hoffenheim – Liverpool
  • Spel: Hoffenheim +0,25 (AH)
  • Odds: 1,82 @ ComeOn
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 15/8

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar