Schalke – Hoffenheim

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Schalkes målsättning är förstås en Europaplats. ”Die Königsblauen” är dock svåra att få grepp om, har de material för topplacering? Prestationerna är hur som helst tvetydiga. För tillfället är klubben placerade på åttondeplats med resultatraden 7-3-6, men faktum är att bara målskillnad skiljer upp till topp sex, vilka alla slussas vidare ut i Europa. Oerhört jämnt skikt av tabellen. Påståendet att Schalke är en målmaskin är rättare bestämt felaktigt. 22 mål på 16 matcher är minst av alla i topp åtta av tabellen.

Hoffenheim, som faktiskt var uppe på den övre tabellhalvan senast förra året, hittas på nästjumboplatsen. Det finns fortfarande kvalité i truppen och den borde räcka till att kunna säkra kontraktet utan problem, men Huub Stevens manskap har förbannat svårt att vinna fotbollsmatcher – bara 2 stycken på 16 matcher. Däremot är man hyfsat svåra att slå; bara torskat en matcher mer än Schalke.Sex av de sju senaste har klivit under 2,5 mål och fem av dem under 1,5. Defensiven är stabil, men framåt är hoten få – därav alla kryssen.

Under 2,5 mål spelas till finfina 2,20 @ Expekt.

  • Match: Schalke – Hoffenheim
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,20 @ Expekt
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.00, 18/12

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar