Wolfsburg – Schalke 04

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Hemmastarka Wolfsburg pekas av flera ut som den stora utmanaren till Bayern München. Lite oväntat plockades andraplatsen förra året och truppen ser alltjämt stark ut; oerhört viktigt att man, trots allt rykten, verkar få behålla storstjärnan Kevin De Bruyne. I bortamatchen mot Köln förra veckan lyckades Wolfsburg bara plocka en pinne. Inte så att Köln är urusla, men man klev ut som favorit i matchen och styrde dessutom det mesta; hade ett stort bollinnehav, men fick inte till det den sista tredjedelen. Det krävdes faktiskt en viss Nicklas Bendtner, som hoppade in med kvarten kvar att spela, för att ställningen skulle kvitteras.Wolfsburg är urstarka på hemmaplan, inte förlorat där på över ett år och hade 13-4-0 i den kolumnen förra året.

Rent truppmässigt är Schalke ganska oförändrade från i fjol då sjätteplatsen plockades. Fajtas om Europaplatserna ska man, men risken att de missas ska vara hyfsat stor. Att titulera Schalke som en titelaspirant kanske är att gå lite långt. Jag utesluter inte att Schalke kan stjäla en pinne från Volkswagen Arena, Schalke. Det blev bara en pinne i hemmamatchen mot nykomlingen Darmstadt 98 senast, men tränaren André Breitenreiter berömde spelarnas kämpaglöd och vilja, samtidigt som han pekade på tekniska brister i tysk media efter matchen.

Att slå Wolfsburg på Volkswagen Arena är det få som klarar. Krysschansen däremot – relativt stor. Hemmalaget inget spel – oavgjort spelas till 1,80x Betway.

  • Match: Wolfsburg – Schalke 04
  • Spel: Hemmalaget inget spel – oavgjort
  • Odds: 1,80 @ betway
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 20:30, 28/8

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar