Wolfsburg – Gent

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Wolfsburg ledde med 3-0 i det inledande mötet av åttondelsfinalen fram till de avslutande tio minuterna, men Gent kunde reducera två gånger om, vilket innebär att chansen att vända på siffrorna i viss mån fortfarande lever. Wolfsburg är den klart bättre parten – alla positioner. Och på hemmaplan är tyskarna en maktfaktor att räkna med, även i Europa. Gruppspelets tre matcher på Volkswagen Arena mot CSKA Moskva, PSV och Manchester United, vann man.

Gent har gjort det riktigt bra och tagit sig till åttondelen i Champions League vilket är första gången i klubbens historia, man hade behövt fått med sig ett bra resultat från första matchen men nu förlorade man alltså med 3-2 efter att ha gjort två snabba mål sent in i matchen. Det var dock inte bra för Gents del att släppa in 3 mål vilket innebär att man nu måste vinna med 2-0 borta eller göra ännu fler mål vilket blir otroligt svårt. Jag tror detta kan öppna upp matchen ordentligt och att Gent lär bjuda Wolfsburg på en del målchanser.

Jag kommer spela på att Wolfsburg vinner & över 2,5 mål till 2,25 @ bwin.

  • Match: Wolfsburg – Gent
  • Spel: Wolfsburg & över 2,5 mål
  • Odds: 2,25 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 20:45, 8/3

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!